17 maj 2006

Den lille Bodyguarden -igen!

Igår sprang fadern på två av barnen på väg hem från skolan. Inget oväntat i en stad som vår, men han tog en prat- och kramstund med dem på gatan. Ett av barnen, det som var så glädjestrålande på köpcentret, var lite moloket och avståndtagande. Helt klart en följd av allt skäll (Och mer? Hemska tanke!) barnet fått för att visa glädje över att träffa sin pappa.

Till Den Lille Bodyguardens stora förtret.

Den här gången blir det inget ryck-och-skäll som den förra gången, men väl tjafs. Maken får veta att Bodyguarden inte alls slog och drog i maken som maken skulle ha uppgivit för Soc.

Bodyguarden ljuger. Så enkelt är det.

Maken har upplyst Bodyguardens hussar och mattar på Socialförvaltningen om att det faktiskt inte finns ett besöksförbud på honom och barnen, vilket Hon har hävdat i två, möjligen tre, polisanmälningar.

Barnens far gick inte i svaromål, vilket sällan lönar sig mot tjafsiga personer. Men han fick veta att Bodyguarden skulle ringa Henne och berätta att de missade en buss för hans skull. (Det är femminuterstrafik på den linjen så dags) Underförstått att Hon, med anledning av det inträffade, skulle Vidta Åtgärder.

Man har alltså upplyst Bodyguarden om vad som gäller i denna inte så lite märkliga historia, där ett pikant inslag faktiskt var att En Viss Socialsekreterare blev föranlåten att kontakta makens juridiska ombud för att få reda på vad som gäller avseende besöksförbudet. Vad Hon sagt i ärendet var tydligen inte att lita på.

Barnens mor, Henne, har nämligen vad vi vet begärt men inte fått ett besöksförbud på maken gentemot barnen. Detta hindrade henne inte från att ringa runt och berätta att maken hade besöksförbud, inkluderande alltså polisanmälningarna.

Sån är Hon.

Nå. Blev det nåt?
Inte vad vi vet. Om Hon ringde polisen, så ledde det i så fall inte till någon märkbar åtgärd.

Vad barnen fick för att de hade pratat med sin pappa en stund vet vi inte heller, men ett utbrott eller två är ingen osäker gissning. De förmodas nämligen vara rädda för sin pappa, som ju enligt Henne har plågat familjen i åratal. Några avsteg från den linjen tolereras inte. Så mycket vet vi.

Sån är Hon...

Inga kommentarer: