13 maj 2006

Inlines oskyddat

Makens tillfälliga bostad är inte längre bort än att han har samma busshållplats som Henne och den lägenhet han nu har ett interimistiskt besöksförbud på. Då är det inte så konstigt att det hände sig att två av barnen glädjestrålande kastade sig över sin pappa som kom gåendes när de klev av bussen häromdan.

Den pappa som Socialförvaltningen (och vår lokala ROKS) har stämplat som ett hot mot just de barnen som enligt dokument vi har fått tillgång till, ska vara så rädda för fadern så att det inte är sant.

Fadern slår omedelbart på den kamera han har, en stillbildskamera som även har en videofunktion. och dokumenterar cirka tio minuter med två av barnen. Dom är glada och trängs om uppmärksamheten. Den barnflicka som är med verkar först lite osäker, men när hon ser barnens glädje ställer hon sedan upp genom att filma pappan med de två.

Bilderna
Herregud! Barnet har Inlines, rullskridskor heter det för oss äldre, utan att bära ett endaste skydd. Det är sant! Dokumentation i form av en video finnes!

Ungen har rest med bussen nästan en mil med grillorna på! Både fram och tillbaka. Inlines på bussen, kliva på och av och detta utan att ens ha hjälm på sig. Skandal är bara förnamnet!

Barnflickan verkade med all rätt lite generad för detta, men modern är ju den som (just nu, enligt Tingsrätten) har det övergripande ansvaret för barnen. Hon, "Henne" i den här bloggen, verkar inte bry sig så mycket om hur barnen skyddas. Mer än att de inte får leka någon annanstans än på gården, utifall att fadern skulle visa sig.

Vi vet sedan länge att inget av barnen behöver hjälm när det cyklar. Hennes barn känns faktiskt igen på detta, eftersom de är de enda som inte bär hjälm när de är ute med jonnen. Då kanske det här med hjälm och inlines inte är så konstigt. För Henne.

Sån är Hon.

Inga kommentarer: