29 maj 2006

Brevet från Farmor

Barnens farmor skrev en hälsning till barnen i skolan förra måndagen. För säkerhets skull gick det via Rektor, som fick ett vänligt brev där vi berättade att vi gärna vill höra av oss till barnen så att de vet att vi tänker på dem. Vi bifogade ett oförseglat brev som gärna fick läsas före överräckande.

Den rektorn har, liksom dagisföreståndaren, sagt till barnens pappa att de inte tar ställning i konflikter och sedan omedelbart gjort just detta genom att foga sig efter Hennes önskemål.

I rektorns skola finns det en "resurs" i en klass, det är i praktiken en självutnämd väktare som eskorterar barnet till och från skolan. Han verkar inte tro på det här med att det inte finns något besöksförbud på maken gentemot barnen, och har agerat därefter.

I det klimatet var det då inte så förvånande att kunna konstatera att barnen inte hade fått brevet när vi talade med ett av dem i lördags.

Men informationen i det hade gått fram!

Skolledaren måste ha gett Henne brevet och Hon har av någon anledning delgett barnen hela, eller delar, av innehållet.

Barnet i fråga visste att vi har köpt en ny bil med fler sittplatser än den nuvarande, och kunde även meddela att Hon hade sagt till dem att "den bilen får ni aldrig se". Men det vore ju förstås ändå ändå kul att få åka med till Zoo i sommar.

Sån är Hon.

Inga kommentarer: