10 december 2007

Tom

Tom 2007-2007


Barnens Farmor blev uppringd av ett av barnbarnen nu på morgonen. Det var ett sorgebud: Hamstern Tom dog i natt. Han hade ätit dåligt den senaste tiden och smalnat av, men inte i någon alarmerande omfattning.

Begravningen sker i kväll.

7 kommentarer:

Ullah sa...

Oj, vad tråkigt. Men efter första chocken kan jag bara rekommendera en sak: köp en ny.

Plastfarfar sa...

Det är vår tanke också, Ulla. Men det är nog lite tidigt att ta upp saken med barnen.

Ullah sa...

De små ömsinta och försiktiga barnhänderna som håller den numera hädangångne Tom på bilden är så jättegulliga! Hoppas begravningen gick bra (var?).

http://treflickor.squarespace.com sa...

Å så många små djur som ligger hemligt begravda i den trädgård vi lämnade för ett tag sedan ... Jag sa ingenting till de nya ägarna :P
Christina

Plastfarfar sa...

Läs här om begravningen, Ulla.

Det är nog många trädgårdar som har liknande 'hemligheter', Christina. Barnens pappas barndomshem är en, har jag fått veta.

Trötta Mamman sa...

Min första tanke är att något inte stämmer om en hamster dör så hastigt... :( Köp inte hamstern från samma ställe, ifall det skulle bero på det. I övrigt håller jag med om att man nog ska vänta ett tag, kanske en gemensam julklapp kan vara att få välja ut en hamster tillsammans?

Plastfarfar sa...

Barnens pappa har tänkt samma tanke, Tröttis. Blir det en till, så blir det från en annan affär.

Din jul-ide verkar bra. Nästa hamster kommer i så fall att bli en gåva från Sura Gamla Katten till barnen, har vi bestämt ;-)