09 december 2007

Pappan har barnen

...sedan i torsdags. Vi har inte varit förbi eller gjort något med dem den här gången. Vi är ganska sjuka bägge två, så vi orkar dåligt och vill dessutom inte smitta någon.

Var är Hon?
Pappan frågade Henne i veckan vart hon skulle resa, och fick ett undanglidande svar om mamman, 50 mil bort. Barnen vet dock att berätta att Hon är 'utomlands', men inte var (Yppandeförbudet, ni vet).

Det kan verka konstigt att inte berätta en så banal sak som vart man reser, men har man något att dölja så blir det hysch-hysch. Det Hon förmodligen har att dölja är att resan har med hennes yrkesverksamhet att göra.

Inte heller har hon hört av sig till pappan eller barnen för att fråga hur de har det. Jo, ett SMS med hälsningar kom till ett av barnen. Det är bättre än förra gången då Hon inte hörde av sig alls.

Annars var Hon sig lik
Två av barnen avtågade hemifrån Henne i torsdags utan ombyte eller varma kläder. De kommer alltså tillbaka fem dagar senare. Pappan letade i lådan med reservkläder på dagis efter något passande, men där låg bara plagg som var för små eller för en annan årstid. Många vändor i tvättstugan blir det.

Gårdagens inlägg
hade jag tagit bort om det inte vore för att det hade fått kommentarer ganska snabbt. Då känns det fel att radera. Men det kommer en förklaring i veckan. Då kommer ni att förstå mitt goda humör...

Inga kommentarer: