04 november 2006

Fyndet på nätet

Det viktigaste först:
Genom att vägra pappan att träffa barnen utan kontaktperson, har Hon nu fått helgens träff inhiberad. Märkligt nog skulle pappan ha haft ungarna över natt lördag-söndag och kontaktpersonen varit med bara under de av Tingsrätten föranstaltade fem timmarna. Mer här. Men när det inte gick att uppbringa en k-person, så ställde Hon in. Hennes resonemang vet vi inget om, men det luktar jävelskap lång väg.

Annars
Vi har ju våra aningar om att Hon har tagit upp sin näringsverksamhet igen, trots pågående sjukskrivning. Ett inslag i detta skulle kunna ha varit den resa som Hon gjorde i början av Oktober när Hon var borta torsdag-måndag utan att närmare redogöra för destinationen. (Läs i arkivet för Oktober, i början av månaden) Resan var så angelägen för Henne att hon lät den förment farlige pappan ha barnen under tiden...

För övrigt hörde Hon inte av sig till barnen om deras välbefinnande under hela tiden, heller. Typiskt Henne. Nåväl:

Häromdan drog jag mig till minnes att Hon var iväg ungefär samma tid förra året på ett visst evenemang. Det var då Hon SMS-ade maken om hur billig spriten var där.

Tänk om..

Jäpp
Det var en smal sak att hitta förra årets evenemang på nätet. Där stod Hon till och med nämnd bland gästerna. Årets evenemang, då?

Jag bytte helt enkelt årtalet i länken i fråga till 2006 och mycket riktigt: Årets evenemang var exakt i tiden med Hennes resa. De bägge evenemangssidorna var för övrigt så gott som identiska i layout och upplägg. Programmet var sig mycket likt mellan 2005 och 06. Den enda väsentliga skillnaden fick mig att fundera.

Förra året stod alla de sex utländska gästerna på sidan med namn och allt. I år stod det bara "foreign guests". Kanske jag är lite väl konspiratorisk här, men tänk om Hon bad att få slippa sitt namn på sajten för att det inte skulle synas via nätet att Hon var på en ren arbetsresa under sin sjukskrivning?

F*n vet...

Inga kommentarer: