07 november 2006

I helgen, då?

Barnens pappa kämpar på. Efter kallduschen med det märkliga umgängessabotaget i helgen som var, så har han ringt runt och nu fått tag på en kontaktperson som kan vara med vid en eventuell träff i helgen som kommer.

Personen har varit med tidigare och vet att det inte behövs någon k-person vid träffarna, men både Hon och Soc kräver detta.

Soc, ja:
Den ordinarie kontaktpersonen sade upp sig [Update: från det här uppdraget] två veckor innan helgens träff gick om intet. Soc gjorde inget för att hitta en ny, vilket pappan nu alltså har fixat själv. Givetvis har en av våra absoluta favoriter, En Viss Socialsekreterare, roll i det hela. Genom att inte göra ett dugg. Inte ens ringa pappan och berätta om det uppkomna läget.

Den människan har varit med från start, i dagarna ett år sen, och hela tiden köpt Hennes stundom bisarra påståenden, respektive stöttat Henne på alla vis. Den andra socialsekreteraren som var med då har (på egen begäran?) kopplats bort från fallet och deras chef har tydligt visat skepticism mot Henne.

Nåväl:
Det är vad pappan anbelangar klart för en träff nu i helgen i stället. Om Hon saboterar den möjligheten också, så får pappan väl ta till domstol för att kunna träffa sina barn. Undras om Hon har tänkt så långt?

Ingen gagnas av sådant, men Hon är ju den hon är, så vete fåglarna vad som kommer att ske...

Inga kommentarer: