18 april 2006

Larmet Gick!?!?

I kväll siktade fadern ett antal barn som cyklade runt på gården utanför den bostad han just nu har besöksförbud på. Han var på väg till sin hobbylokal ett par hundra meter bort och noterade att två av dem inte hade hjälm.

Hans barn!

Typiskt Henne att strunta i säkerheten, det har hon alltid gjort. Maken är alltid den som har fått rusa ner när ungarna har cyklat utan hjälm.

Det barn som står fadern närmast fick syn på honom och de tog kontakt. Det andra barnet, helt klart PAS'at, flydde hem och larmade modern. Henne. Hon som "inte alls" hade påverkat barnen när det gällde fadern. Den människan ljuger lika obehindrat som vi andra andas. Nåväl:

Både fadern och barnets farmor (via telefon) fick en pratstund med barnet. Det framgick att barnen inte fick besöka hobbylokalen som ligger bara ett par hundra meter från lägenheten. Ingen överraskning, där inte. Sen kom det:

-Domstolen har sagt att du inte får träffa oss, sade barnet.

Helt fel. Tingsrätten har interimistiskt meddelat besöksförbud mellan makarna, och ett till där maken inte får besöka lägenheten. Umgängesrätten är Hennes. (Hon hotade med att om maken fick någon som helst umgängesrätt, så skulle Hon vägra att träffa barnen. Coachad av SåChick)

Farmodern upplyste barnet om detta, förstås inte i dessa vuxentermer. Men budskapet gick hem.

Barnet skiljdes gråtande från fadern. Jag satte mig att vänta på Hennes HyperIntelligenta Motdrag. En timme tog det.

Fadern ringde och berättade att polisen stod med en bil utanför hobbylokalen, men att de inte hade sett honom. Hon hade mycket riktigt larmat och förmodligen skrikit om övergrepp, besöksförbud och allt annat som Hon är kapabel till när Hon flipprar ur.

-Gå fram till dom, sade jag när fadern ringde.
-Va?
-Ja. Du har inget att dölja. Du har ju inte gjort nåt straffbart. Det är stilpoäng att presentera sig när man är eftersökt, vetdu.
-Du är inte klok. Jag tar en promenad och sen är dom iväg på nåt annat.
-Och efter det är dom tillbaka på kvällens runda. Ring 11414 och prata om du inte vill gå till station själv.
-Du är inte klok. Suck. Okej.
-Stilpoäng. Remember?
-Okej.

Bilen, som hade stått parkerad helt ologiskt snett bakom lokalen, slog på blåljusen och drog iväg på något. Maken ringde 11414. Operatören hade inte ett nå, som det heter, om honom. Hon till och med skrattade åt situationen att en presumptiv buse ville beställa hämtning.

Det fanns inget på honom. Polisen hade varit där för inte första gången, eftersom Hon hade fått honom intagen mer än en gång, men den här gången så var det i praktiken ett flasklarm. Hämtningen, beställd av Henne, var helt klart avlyst.

Jävlar i Helvete vad jag vill veta vad hon sa när hon ringde.

För att inte tala om vad barnen är ut för i dessa dagar.

Inga kommentarer: