21 april 2006

Goda nyheter -och så förstås dåliga

Good
Nu har det framkommit att Hennes begäran om en tidigarelagd bodelning har avslagits av rätten. I stället har man satt en tid för något som kallas "samtal", dvs en ny muntlig förhandling nu i Maj. Slutförhandling om skilsmässan sker tydligen inte förrän efter sommaren.

Bad
Och så har Soc gjort en vårdnadsutredning, som SåChic faxade över till makens juridiska ombud. Detaljer ur den kommer kanske så småningom, men en sak har jag faktiskt svårt att tro på:

Socialförvaltningen har bara pratat med Henne och -Givetvis det här stackars barnet, det som gör allt för att mamman ska tycka om sig. Inte med maken, inte med något av de andra barnen eller förstås med oss. Man har arrangerat den helt och hållet på Hennes villkor.

Det är bara det här barnet som är 100% korrekt i Hennes ögon. Ett bara sluter sig i sig själv, och ett är mer eller mindre rebelliskt och törs (än så länge) visa prov på positiva känslor för fadern.

Helt jävla otroligt. Tjänstefel, kära Socialförvaltning, är bara förnamnet. Barnen lider, de plågas psykiskt av Henne och hela situationen och ni bara väljer "att inte ha med" dem i den förbeställda utredningen. De visar ju att Hon inte alls är den goda, kapabla och perfekta moder som Hon otvivelaktigt själv anser att hon är.

Annars
Det är födelsedag i den splittrade famlijen idag. Barnens farmor ville inte uppleva samma nesa som vid en tidigare födelsedag, så vi skickade blommor hem till barnet i stället.

Undras om Hon ens öppnar dörren för budet? Jo förresten. Det kommer Hon att göra. -För att se om det ligger pengar i kuvertet.

Inga kommentarer: