14 januari 2008

So far so good

Återigen skriver jag om mig själv i en blogg som handlar om annat
Fick provsvaret idag. De såg inget på röntgenbilderna. Återstår en -skopi av själva 'tarmkopplingsstället' om ett par veckor. Det är där tumörer Returns to Life, om de nu gör det, har jag lärt mig i dag.

Sedan tar det tre årliga undersökningar eller så innan jag kan förklaras ren. Den här canceformen är tämligen långsamväxande, ska ni veta.

Men det ser bra ut i kväll, kan jag meddela. Lättad är jag, men firar gör jag inte. En etapp är inte hela loppet. Men ändå:

So far so good

9 kommentarer:

monica sa...

va skönt;)*kram*

Johnny sa...

Men en slags delseger ändå!!

Plastfarfar sa...

Tack. Visst är det en etappseger och visst är det skönt. Jag ser framåt på ett helt annat sätt nu.

Johnny sa...

Jag förstår det. Jag tycker ändå att ett litet grattis kan vara på sin plats.

Tycko Tryck sa...

Jag tycker du tar det här på ett bra sätt. Att du fått ett positivt besked gör det lättare för dig att må bra och det gör i förlängningen att din kropp också gör det.

Att vara krass realist är enligt min egen personliga erfarenhet det enda hållbara men inte är det fel att känna viss optimism ibland. Ett besked i rätt riktning stärker moralen och då skall man ta tillfället i akt och unna sig att suga på den karamellen. I måttliga mängder dock, precis som du gör nu Plastis.

Ullah sa...

Skönt att höra. Tack för att du berättade, jag gick just och undrade.

Plastfarfar sa...

Tack, Johnny.

Karamellen suger jag på, Tycko. Men det är ju lite kvar innan jag kan friskskrivas helt. Den tanken har svårt att släppa.

Det känns lite konstigt att skriva om det, Ulla. Mycket för att vi håller bloggen så ren från ovidkommande saker som möjligt. Men hade jag inte berättat om sjukdomen så hade en del saker nog blivit konstiga för läsarna.

stina sa...

Plastfarfar rockar :)

Plastfarfar sa...

Rockar fett, huh? Kvar på banan ser jag ut att bli ett tag till Stina. Bäva månde Henne ;-)