27 januari 2008

Munväder

Vi har tidigare rapporterat att Hon ska överklaga beloppet som pappan betalar i underhållsbidrag varje månad. Måhända är det inspirerat av den här artikeln i DN. Vad hon glömmer, är att den utgår ifrån att det oftast är pappan som är den som tjänar bättre. Här är det tvärtom, och beloppet är fastslaget av Försäkringskassan. Mera munväder:

Hon 'ska stämma' pappan för att han inte har satt in pengar på barnens sparkonton, som hon länsade redan 2005. Kommer det in pengar där, så lär de gå till Henne illa kvickt.

Pappan hade ett av barnen i veckan. De inledde med att käka Falaffel tillsammans. Barnet var i efterdyningarna av en maginfluensa, men det gick bra. När de sitter där, ringer mamman och skäller ut pappan för att han tar ut barnet på mat när det har 'vinterkräksjukan'. Den som har v-kräket kan knappast gå utanför dörren, trodde vi att alla visste.

Senare den kvällen sitter pappan och barnet framför handbollen på TV. Mamman ringer av någon anledning upp barnet och medan de pratar, tjoar pappan över ett svenskt mål. Mamman till barnet:
-Han har druckit sprit och blivit full. Barnet, som har varit med pappan i flera timmar, bara tittar i taket.

Barnet berättar också att h*n tycker om att vara hos pappan för att h*n får vara med honom alldeles själv, men också för att man får lugn och ro där. Sedan sover barnet i tolv timmar.

Schemat
Pappan lade ju ett umgängesschema till Henne för några veckor sedan. Hon vägrade att kommentera det annat än per telefon, vilket har fått oss att titta på det här med att spela in mobilsamtal efter påtryckningar från er, kära läsare ;-) . (Pappan har inte fast telefon)

Pappan har haft barnen enligt schemat sedan dess, faktiskt. Ett av barnen någon kväll i veckan, två av dem förra helgen och inga alls den här helgen. Men Hon vidgår inte att schemat råder.

Det beror förstås på att Hon inte kan tvinga pappan att ha barnen mer än tingsrättens umgängesschema föreskriver. Men hon har hotat med att ha barnen två och två hos en stödfamilj i stället för att de är hos pappan.

Mera munväder.

6 kommentarer:

Trötta Mamman sa...

Klart, hon börjar väl bli orolig nu. Pappan börjar ju framstå i bra dager. Klart hon blir rädd. Vem skulle inte vara det när flera tusen i bidrager och andra stödformer riskerar att försvinna. För att inte nämna guldgåsarna... (Barnen) Börjar dem tycka om pappan mer så vill dem snart bo där på heltid och då är det kört för henne...
Finns inte ord för henne...

Trötta Mamman sa...

Läste detta och konstaterade att det är skillnad på vem av föräldrarna som misshandlar ett barn...
http://www.smp.se/nyheter/uppvidinge/asedakvinna-domd-for-barnmisshandel(450506).gm

Plastfarfar sa...

Barnens Farmor är en tämligen verbal typ, men också hon saknar alltsom oftast ord när det gäller Henne, Tröttis.

Tack för länken. Det Smålandsposten skriver om är vad vi vet småpotatis jmf Hennes framfart gentemot barnen.

Nu är det jag som saknar ord.

Anonym sa...

Hej, jag skulle bara vilja tipsa om en ny blogg.soctantsemma.blogg.se
Denna tjej är nyutexad och har inte hunnit bli en trött likgiltlig soctant än, skriv till henne, hon kan kanske ha nya vinklar eller paragrafer ni kan ha nytta av. Hälsa lycka till till pappan och barnen, dom har det inte lätt. Jag följer er med spänning

Stina sa...

Vad ska jag säga mer en jävla psykfallskärring...

Plastfarfar sa...

Tack för ditt tips, NN. Ska nog läsa på lite där före ev kontakt.

Hehe, Stina. Du menar väl Henne?