10 januari 2007

Barnets helomvändning

Att det äldsta barnet inte mår bra är ganska tydligt. Nu senast framkom till exempel att dataspelande har blivit ett måste för barnet. Vi minns andra incidenter, som till exempel mötessabotaget eller när personalen på ett bad fick höra att pappan hade kidnappat barnen.

Listan kan göras lång. Fram till en viss händelse på stan, så var barnet som de andra gentemot pappan. Det är efter denna som problemen började. Händelsen var förmodligen för positiv för mamman, Henne. Det var nog inte så kul för henne att höra barnet glädjstrålande berätta om mötet med pappan och sen berätta att det ville träffa honom

4 -nej fem gånger i månaden
(Autentiskt citat) Hon måste ha tagit till hårdhandskarna (Bokstavligen? Hon är kapabel till att slå barnen) för att omvända det stackars barnet till Sin Rätta Lära. Och lyckats.

Barnet, gammalt nog att begripa vad vuxna vill ha, matar numera BUP med allt de önskar om pappans vedervärdighet och lite till. Barnet har vägrat att medverka vid träffarna med pappan den sista tiden och till och med ringt upp pappan då och då bara för att vara oförskämd.

Vad gör man inte för mammas gunst? Den har varit svår att få fram till dessa dagar

Läs mer om hur hon har hanterat barnet i fråga genom åren.

Sån är Hon

Inga kommentarer: