05 januari 2007

Ny förhandling i Mars

Budet kom igår. Tingsrätten har beslutat om en ny muntlig förhandling om vårdnaden av barnen. Den kommer att äga rum i Mars.

Pappans ombud anser att det inte är dåliga nyheter rakt av, eftersom ärendet hade slussats igenom på nolltid om det hade varit spel mot ett mål (pappan, alltså. Soc verkar ha utfärdat skottpengar på honom)

Den besynnerliga vårdnadsutredningen som beskriver Hennes barn och hem som vanvårdade, Henne som avståndstagande från barnen och Hennes alkoholvanor som synnerligen otrevliga och ändå föreslår att hon får hela vårdnaden kanske spelar in. (Tillsammans med faktum att Hon i förra förhandlingen kallade sig "nykterist")

Man kan faktiskt tro att Vårdnadsutredaren inte har läst det hon själv hade skrivit när hon kom till sin inrådan. Nåväl:

Vi anser att det är synnerligen dåliga nyheter. Barnen kommer att få leva som de gör i ett antal månader till. Bristfälliga kläder, matvanor som är rena anarkin, inga läkar- eller tandläkarbesök. Och det senaste: Mamman anser tydligen att barnen är stora nog att vakta sig själva när hon är ute för kvällen och "jobbar".

Det gör inte vi

1 kommentar:

Plastfarfar sa...

(Tog bort en Spam-kommentar)