09 juni 2006

...med anledning av överträdelse av besöksförbud

Maken var igår hos den utredare, MJ, som verkar vara den på polisen som har Hennes soppa (spilld) i sitt knä med anledning av att Hon hade anmält honom för överträdelse av besöksförbud.

Och några saker till fick han reda på.

Hon har försökt utverka ett besöksförbud på maken gentemot barnen inte minder än tre gånger de senaste veckorna!

Att Hon inte lyckades verkar inte ha spelat någon roll. Hon gick ju på i sin vanliga stil och agerade gentemot 112 som om detta skulle finnas på fler ställen än i Hennes eget sinne.

Vidare
Samma dag han fick en timme på stan med två av barnen skulle han enligt Henne ha stått på gatan nedanför den lägenhet han inte får besöka och skrikit olika tillmälen. Näppeligen. Maken vet vad som gäller och tar inga risker. Han har inte satt sin fot på den gatan sedan Tingsrätten utfärdade sitt civilrättsliga besöksförbud mella makarna. Hon ville nog bara balansera sin egen omdömeslöshet med en anmälan eller två.

Den dagen Hon faktskt begick ett brott mot besöksförbudet mellan makarna, skulle maken ha lagt ett brev i Hennes brevlåda. Innehållet i brevet, och kanske faktum att Hon hävdar att det var maken som lade ner brevet, föranledde polisanmälan. Inte har maken gjort detta, inte. Hon ville nog bara balansera sin omdömeslöshet med en anmälan eller två.

Brevet låg hos utredare MJ, och maken bad att få se det.
-Njae.
Maken erbjöd sig att lämna handstilsprov.
-Umm. Nja. Då får vi skicka det till Linköping för analys. (SKL)
Maken undrade om det var för dyrt att göra så. MJ höll med.

Brevet i fråga blir nog liggande där det ligger.

SåpaTakter:
Under samtalet kom min anmälan på Hennes falska angivelser till MJ för handläggning. Det är sant!

MJ skummade anmälan och en diskussion om den 6 maj uppstod. Det är en het potatis, eftersom maken ju togs in på felaktiga grunder. Han släpptes efter någon timme.

Dock är ett felaktigt omhändertagande ett felaktigt omhändertagande.

MJ förklarade det hela rätten hade glömt att underrätta polisen om besöksförbudet mellan makarna.

Tyvärr, MJ. Vi tror inte på detta. Poliserna berättade då för honom att det fanns besöksförbud mellan makarna. MJ hade alltså fel på den punkten. Alla som jobbade den kvällen verkar helt enkelt ha gått på vad Hon sade när hon ringde 112.

Vad sker?
Det är en riktig smet av anmälningar och motanmälningar nu. MJ verkade inte direkt lyrisk. Han lägger nog ner hela skiten om han kan, men en knäpp på näsan för sina falska anmälningar kan man väl hoppas på att Hon får.

Att Hon kallas till förhör med anledning av mina och makens anmälningar för falsk angivelse, respektive ofredande och brott mot besöksförbud får man väl ta för givet.

Eller tar polisen också ställning för Henne vad Hon än gör?
Andra bloggar om:
,

4 kommentarer:

WB sa...

Dokumentera noga - nästan fanatiskt detaljerat...

För min del så inträffadee att "hon" försökte få besöksförbud, igen och igen, och när det slutligen stod klar att det inte skulle komma att bli så kom det ett sms straxt efter 12 på natten samma dag brevet kommit från åklagaren.

"Din dotter - i den mån du tror du tror hon är din - vill ha välling om en kvart, är du inte här inom dess så är det slut för alltid...." :)

Lämnar öppet för egna spekulationer ...

Plastfarfar sa...

Wow! Den här kvinnan är kapabel till liknande saker, kanske du förstår.

Vad gäller åklagare och b-förbudsbeslut så har maken inte hört ett ord i saken från åklagare. Detta kom ju från en utredare.

Vi har antecknat och dokumenterat så mycket vi kan, men man kan ju inte anteckna på flera ställen i långa loppet, så den här bloggen har nu blivit primär källa när vi behöver komma ihåg olika saker i detalj.

Kanske man borde ta backup på den?

WB sa...

Mmm... jag får känslan av att hon är kapabel...

Frågan som uppstår är - är hon även [i likhet med vissa andra] tillräckligt DUM för att fortsätta sitt jidder även om hon är medveten om att det blir offentligt tex via denna blogg? Visst, hon kan i likhet med "andra" skrika "lögner" - men i så fall står det henne ju fritt att BEMÖTA och i samband med det få sina argument offentligt beskådade och även bemötanden på DESSA.... :)

Gör vänner och bekanta uppmärksamma på bloggen, tex via tipsmail. Skicka till folk i hennes omgivning - arbetsplats, familj, vänner. Förr eller senare börjar folk ifrågasätta...

Plastfarfar sa...

Vår tanke är att Hon och Hennes hjälpare ska få upptäcka bloggen själva.

Rättsligt, så behöver hon tydligen inte belägga sina påståenden just nu, men det blir annorlunda senare.

Då kanske någon eller några får ett tipsmail eller två...