16 juni 2006

Kanske redan i eftermiddag...

...kommer utslaget från Tingsrätten. Det gäller hur vårdnad och umgängesrätt med dithörande nyttjande av parets bostad (Den biten är stor för Henne) ska se ut till dess att den "riktiga" skilsmäss- och vårdnadsdomen kommer någon gång efter sommaren.

Förhandlingen förra fredagen innhöll några egendomliga inslag och anklagelser, varav den om barnboken är den mest bisarra.

Hon och (det tillfälliga?) ombudet YngstITjänst gjorde inte särskilt bra ifrån sig. Ombudet krävde till exempel att vårdnadsutredningen skulle ske på ett sätt som helt enkelt inte är tillåtet. Så mycket kunde hon.

Men vi tror inte att det blir någon ändring av nuläget, Hon har ensam umgängesrätt till alla barnen och lägenheten är därmed också Hennes.

Samhället dömer alla män efter samma mall, har vi lärt oss. Det innebär att alla karlar är missbrukande troll och att alla kvinnor är utsatta och misshandlade.

De fall där det inte är så, är måhända lätt räknade. Men några fall finns det, och man tycker nog att Socialtjänst, kvinnojourer och alla andra borde kunne känna igen ett när de har det under näsan.

Men, ack.

Inga kommentarer: