16 juni 2006

En delseger -för barnen!

Jäpp. Jag trodde det inte. Barnens farmor blev lite besviken och pappan är lycklig. Så här kom utslaget från tingsrätten:

Barnen får umgås med sin pappa! Eller som det heter, maken har från och med den 8 juli rätt att umgås med sina barn fem timmar varannan lördag. Detta i närvaro av en "oberoende kontaktperson".

Jeeez. Holy shit. Tingsrätten har insett att maken inte är det nersupna monster som Hon har utmålat honom som i snart ett halvårs tid.

Först tänkte jag att det här med kontaktperson är lite kränkande, men en kontaktperson blir ju också ett sanningsvittne när (inte om, utan när. Notera detta) Hon kommer med historier om vad barnen har känt och upplevt när de har varit med sin pappa. För det kommer hon att göra. Så mycket är vi säkra på.

Sen är det en sak som jag faktiskt tycker är angelägen. Hon har i en förhandling dragit en vals som bara måste vara hämtad från en skräckis, bok eller film. Den som kännde igen detta tema, får tammefan en hittelön om vi får veta. Då köper jag boken eller filmen och skickar den till SåChic. Och förstås Henne (-;

Inga kommentarer: