30 november 2007

Så fel man kan ha...

Gårdagens inlägg var, som framgick av kommentarerna, så full av sakfel att det egentligen borde tas bort. Men jag låter det stå kvar med en dödskalle eller två som en erinran om Plastfarfars enfaldighet. Eller ska jag säga naivitet. Särskilt kul besked var det inte i kommentarerna. Nåväl:

Pappan har nu varit på dagiset i fråga och pratat med föreståndaren. Hon lämnade nästan ordagrant samma svar som en anomym kommentar till postningen: Så länge någon har enskild vårdnad får skola/dagis inte lämna ut information till den andra föräldern.

Givetvis får vårdnadshavaren lämna sitt medgivande till sådant, och Hon säger att hon har gjort detta. Inte så att det här dagiset vet om det i så fall.

En konstig incident förklarad?
Häromdan stukade ett barn foten i skolan, detta gången för andra gången på en ganska kort tid. Då gäller det att vara försiktig, så h*n skickades hem av skolsköterskan. Mamman ringdes upp. Nähä, hon kunde inte hämta barnet. Barnet ville då ringa pappan, men fick inte för sköterskan. Eleverna får inte använda mobiltelefoner i den skolan. Inte ens i situtationer som denna?

Själv tror jag nu att sköterskan slingrade sig ur läget att behöva tala om för barnet att de inte får kontakta honom.

Och inte fan tipsade den ömma modern om att pappan hade kunnat hjälpa till, inte. Barnet fick gå hem själv.

Sån är Hon.

2 kommentarer:

Trötta Mamman sa...

Men var inte det en del av förlikningen? Att han skulle ha rätt till info om barnen? Det borde annars tas upp!
Hoppas du mår bättre idag iaf!

Plastfarfar sa...

Det var det, Tröttis. Dags att kolla läget med juridisk hjälp tycker jag nog.

Tackar som frågar. Bättre än i morse iallafall.