29 maj 2008

Rigmor är tillbaka

Mamman är på resa några dagar. Inför denna tyckte hon att pappan skulle 'ta sitt ansvar' och ha barnen från igår till och med söndag. Att han arbetar oregelbundet fyra av dessa fem dagar, spelar tydligen ingen roll. För Henne är det tydligen ingen stor sak att lämna barnen åt sig själva hela eller halva dagar.

Pappan vägrade förstås. Han är inte den som lämnar barnen åt sig själva.

Rigmor
Kommer ni ihåg den bestämda barnvakten som Hon lejde förra året? Den som städade, tvättade och fick ett av barnen att duscha. Rigmor har nu alla fyra barnen de här dagarna och bor i lägenheten med dem. (Förra gången var det bara två).

Vi har anledning att tro att renligheten och ordningen i lägenheten är bättre nu, så det gör ju saken lättare för Rigmor. Vi får också hoppas att hon klarar alla fyra lika bra som hon klarade två förra gången.

Pappan funderade ett tag på att ta kontakt med Rigmor efter förra gången, men tvekade. Hur kom hon in i bilden egentligen? Nu vet han att det inte hade varit en bra ide. Rigmor (vi kallar henne så, efter Kalles barnvakt) hör nämligen till Hennes sida i konflikten mellan de bägge föräldrarna, kan man säga.

Diskarna, då?
Jag har inte hört eller läst något från Henne i den saken. Inte pappan heller. Det är märkligt med tanke på att de förstörs nu på söndag. Men pappan vet att inför en resa, så släpper Hon allt annat och har bara resan i huvudet.

Man kan ju inte tänka på allt ;-)

Inga kommentarer: