18 februari 2007

Har vi lagt av?

Det har inte skrivits något på snart en vecka här, så man kan ju undra om vi har lämnat Hennes nya liv i stöpet. Svaret är helt enkelt att det har inte varit så mycket att rapportera den senaste tiden.

Blogga för framtiden
Ett av syftena med den här bloggen –det viktigaste– är att barnen i framtiden ska kunna läsa om den här tiden från ett annat perspektiv än Hennes. Då följer vi utvecklingen och speglar den här, ska ni veta. Ett annat syfte är att de inblandade myndigheterna och juristerna också ska få läsa om sina insatser ur vårt perspektiv. Är det lagvidrigt att avslöja vilka vi skriver om, så får jag väl ta konsekvenserna.

Vad Hon tycker eller gör när hon läser den här bloggen skiter jag faktiskt högakningsfullt i.

Vad händer framöver?
Pappan får träffa barnen på onsdag. Den enda kontaktperson som är kvar i handlingen efter Hennes ageranden den här vintern kan inte på helger. K-personen kan en gång till, men sen är det skrivet i stjärnorna hur det blir. I värsta fall får väl någon på Soc agera kontaktperson vid träffarna.

I mitten av Mars har Tingsrätten kallat till ny förhandling i ett försök att lösa vårdnadstvisten utan rättegång. Jag kan förstå att den inställningen delas av Hennes advokat SåChic på Fina Advokatbyrån. Högläsning ur vårdnadsutredningen borde räcka för att diskvalificera Henne som vårdnadshavare i en rättegång.

Med tanke på hur Hennes bud i vårdnadstvisten ser ut, barnen 1-2 helger i månaden och emellanåt (när det passar Henne alltså) plus att Hon ska ha hela vårdnaden med dithörande bidrag av olika slag, så tror iallafall inte jag på att Tingrätten eller SåChic lyckas.

Kanske rätten lyssnar på vad de inblandade k-personerna tycker och släpper kravet på k-person vid träffarna.

Eller till och med ger pappan fler stunder med sina barn.

Inga kommentarer: