14 juli 2007

Bloggpaus

Det är inte av samma skäl som förra gången. Nä. Nu är det sommar och semester!

-I said so, Helga. You're theere!

Helga, Sura gamla Katten, är nu på sitt vanliga kollo, ett kattpensionat där djuren ovanligt nog inte sitter i var sin bur med en timme eller så fritt om dan. De är tillsammans hela tiden, vilket innebär en nyttig social träning för innekatten Helga. De första tio åren märktes det inte mycket av detta, men på senare år har det gjorts små framsteg. Tror vi. De andra katterna där går nämligen inte fullt så stora omvägar runt henne som förr i tiden. Snäll mot föreståndaren har hon iallafall blivit.

Vi andra, Barnens Farmor och pappan samt denne skribent, kommer att bo i en stuga på västkusten en vecka. Sömn, korsord och bokläsning verkar bli den huvudsakliga sysslan så som väderrapporterna ser ut just nu. Strunt i det. Det är alltid skönt att byta tapeter, som det heter.

Pappan kommer givetvis att hålla kontakt med barnen, om än på telefon. Men bloggen stänger en 7-8 dar om det inte inträffar något extraordinärt, vilket vi hoppas att få slippa vara med om.

PS: Bilden tarvar en förklaring
Helga och jag har blivit lite inne på det här med LOL Cats. I all korthet handlar det om bilder på katter med lustiga och/eller felstavade ledtexter på engelska då förstås. I Can Has Cheezburger är en gigant i sammanhanget. De kom on line så sent som i Januari i år och startade förmodligen hela trenden. (Min tanke är att IT-folk är kattägare i högre utsträckning än andra, fråga inte varför)

Hajar du inget eller bara lite, så var inte ledsen för det. Amerikaner utgör trots allt bara ca 300 miljoner av planetens 6,6 miljarder invånare.

Ha det bra!

PPS
Den som vill göra en egen LOL-bild gör det lätt här. Och dom har inget kattfilter, så till och med vovvar kan få skälla lite :-) Tack för ditt obändligt goda humör, Sara. Sånt hjälper ska du veta.

2 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

åh, gud om du visste.. just ikväll är humöret i botten pga min mor. jag skulle gärna ha dig och katten i min hörna drickandes whiskey. ett lösen kommer snart på vissa inlägg - du får det naturligtvis. Inte katten säger Tippex, men du plastfarfar ;) kram

Plastfarfar sa...

Trist med mor din. Kommer inte på något bra att skriva, så vi tänker på dig i kväll i stället, vännen.