18 mars 2007

Otroligt

I dag har jag berättat om den inledande delen av den förhandling Tingsrätten kallade till häromdan. P.g.a min sjukhusvistelse har det uppstått en eftersläpning i redogörelsen.

Förhandlingen (som ägde rum samma dag som min operation) är över och utslaget är skickat till de bägge föräldrarna den 15 dennes. I torsdags.

I kväll ringde pappan upp Henne och fick efter visst besvär kontakt på en mobil. (Den fasta telefonen hos Henne får ingen annan än hon själv svara i) Han ville diskutera vissa praktiska detaljer som har uppkommit i och med Tingsrättens utslag.

Det här är sant!
Hon hade givetvis fått utslaget hon också. Men Hon hade inte läst det! Hon frågade barnens pappa vad det stod och vad det innebar. Själv hade Hon inte 'haft tid' att läsa det. Wow.

Vidare: Samtalet övergick som så ofta till tjafs och konstigheter och det slutade med att Hon lade på luren. Trodde hon. Men man lägger inte på i och med att man lägger ifrån sig en mobiltelefon, vilket Hon verkade tro. (Barnens pappa är f.ö helt säker på att Hon var nykter)

Han fick en akustisk bild av Livet Med Henne via den frånlagda mobilen. Smått och stort. Det största var det har som vi har berättat om tidigare, att Hon mutar barnen för att inte berätta att de är ensamma hemma:

Upplägget är att något barn 'sitter barnvakt' åt de andra när mamman är ute, och får betalt för detta. Problemet är att Hon ligger efter med betalningarna till ett av barnen. Inte oväntat.

Sån är Hon

Inga kommentarer: