24 mars 2006

Telefonsvararen

För några dar sen hade vi en uppringning med ett deprimerande innhåll från Hennes mobil, helt klart en oavsiktlig sådan triggad av diverse kroppsrörelser och det faktum att Hon bär sin telefon lös i fickan. Idag var det dags igen:

Hemkomna från jobbet hade vi telefonsvararen full av en konversation mellan Henne och en man. Dels är ljudet i svararen inte det bästa, inspelningen var också från en mobil som dessutom låg i en ficka. Det var med andra ord så gott som omöjligt att höra i detalj vad de pratade om.

Två människor går medan de pratar. Hon verkar (tyvärr) vara på gott humör. Så mycket uttyder vi. Tidpunkten för inspelningen är efter makens möte med Bodyguarden. Tyvärr kan vi inte ens med den bästa vilja i världen påstå att något element i den ca två minuter långa konversationen handlade om mötet.

Nästa oavsiktliga uppringing blir den fjärde. (Undras vilken position vårt hemnummer ligger på?) Kanske får vi höra Henne prata om något vi kan ha användning av då. För henne vore detta säkerligen "olaglig telefonavlyssning" oavsett att det var Hon som ringde upp. Sådan är Hennes Mega-EgoCentriska logik. Tro mig.

Det var iallafall inget av barnen som grät den här gången...

Inga kommentarer: