22 mars 2006

Födelsedagen

Ett av barnen fyllde år i går. Barnets farmor ville överräcka en present, men det gick ju inte för sig. Det var den incidenten, bara en av tusenden och åter tusenden (så känns det iallafall) av Hennes kränkningar, lögner och skändningar som faktiskt triggade den här bloggen.

Barnets far skickade då ett grattiskort c/o dagiset. Nu har det flutit in en rapport. Tänk på att han inte har besöksförbud på barnen, vilket Hon och en till (Soc eller Hennes juridiska ombud? Det finns bara dom två att välja på) faktiskt har ringt runt till berörda skolor och dagis och uppgett. Bara det! Nåväl:

Fadern gick i morse till den park som barnet och ett yngre syskon var i med sin dagisgrupp. Han lät sig bli upptäckt. Bägge två stormade fram till honom. Ett par ur personalen, som numera är uppdaterad avs besöksförbudet, såg på men lade sig inte i. Helt klart ringde en av dem till någon, gissningsvis chefen, och meddelade vad som stod på. Ingen åtgärd. Tack för det!

Barnet fyllde igår. Barnet frågade efter farmor och presenter. Barnet hade hållits hemma på sin födelsedag. Barnet hade inte fått något kort.

Jodå det hade kommit fram i tid, berättade personalen. -Och det hade överlämnats till modern, som alltså inte hade lämnat det vidare till barnet. Kul typ.

Lite information framkom dock:

  • Hon har tydligen en barnflicka nu (som bara måste vara bekostad av Soc. Hennes ekonomi måste vara i upplösning nu)
  • Barnen tror att de ska flytta. I så fall lämnar Hon lägenheten vind för våg. Hon har ingen möjlighet att använda den som bytesobjekt så länge bodelningen inte är klar.
  • Mamman har sagt att pappan kommer i fängelse (För ett nackgrepp? Tro´t den som vill)
  • Mamman hade lovat barnet en kanin som husdjur när de kom hem igen, men det löftet har tydligen svikits. (Henne i ett nötskal: Lova runt och hålla tunt)
När fadern gick efter kanske en halvtimme, kunde han höra hur personalen sade till barnen att han hade "skött sig bra" mot dem.

Han har faktiskt, till skillnad mot Henne, aldrig gjort något annat, kära personalen på Dagiset.

Det borde ni, om några, veta

Inga kommentarer: