28 december 2006

Nyårsönskningar inför 2007
Grekland i granen


Seoul i granenSå här års är Bloggosfären nerlusad med nyårsönskningar inför 2007 som folk uppmanar varandra till i någon slags staffett. Tanken är väl som vanligt att få fler läsare till den egna bloggen. Hade vi fått någon sådan till Hennes nya liv, bleve det ungefär så här:

  1. Soc, Tingsrätten, BUP och Fina Advokatbyrån inleder det nya året med att bränna sina skygglappar i ett gemensamt nyårsbål. Det blir ingen liten brasa, kan jag berätta


  2. Barnen kommer till läkare, tandläkare, dietist, psykolog och till sist en frisör. Sen går vi ett varv med dem och köper fräscha kläder


  3. Barnens pappa och deras farmor delar på en Hej&Hå-vinst från Tipstjänst


  4. Hon, den här bloggens huvudperson, får ett erbjudande som man inte kan tacka nej till. Hon utvandrar till Nordön på Nya Zeeland och blir guide för Sagan Om Ringen-turer på inspelningsplatserna.

    Hon har ju ändå förlorat vårdnaden om barnen och spriten är billigare där


  5. Det vanliga flummet om Fred i Världen, avstannad klimatförändring, mirakelkurer mot AIDS och utbyte av diverse regeringschefer med mera


Inget lär väl bli av, men önska kan man ju alltid

4 kommentarer:

Hedgehog-sara sa...

Jag ska be till alla eventuella gudar att alla dina önskningar går i uppfyllelse. Ett gott nytt år önskar jag dig och de dina.

Ett nytt år, som blir bättre för barnen, och för alla andra i samma situation. Kram på er! /sara

Plastfarfar sa...

Det där med Nya Zeeland vore smaskens, Sara.

Hon är ju en baddare på att dra sagor :-)

Vi hoppas också att barnen får det bättre, tackar för din fina blogg och tillönskar dig och de dina ett gott 2007

ProDaN sa...

Som nyss hemkommen från Nya Zeeland tycker jag det vore hemskt om hon åkte dit, jag vill ju faktiskt kunna åka tillbaka och vill inte att landet ska vara förstört! ;)

Jag röstar för att hon får ett erbjudande om att vara första människa ner på botten i Marianergraven istället, vore inte det bättre?

Plastfarfar sa...

Bra förslag, prodan. Ville inte vara stygg mot Nya Zeeland, men det är ju längst bort, liksom ;-)