17 september 2008

Tradera -för sista gången?

Jag har skrivit om att Hon säljer saker som barnen har fått av oss, på Tradera.com, och att det äldsta barnet fick en rygga av sin farmor i helgen på villkor att den inte såldes. Därmed fick ju barnet veta att vi hade sett att de agerade på Tradera. Och barnet skulle behöva tala för mamman att den nya ryggan var villkorad.

Vi har funderat på hur vi skulle ta det om ryggan lades ut, hur det skulle påverka klädköp, julklappar med mera och stålsatt oss inför svåra beslut. Hur kul är det att ge bort något när det kanske säljs bara ett par veckor senare? Men barnen kommer att frysa när deras mamma struntar i att skaffa varma kläder och skor!

Facit
Oron förefaller obefogad. Alla deras pågående auktioner på Tradera har nu dragits in. Återstår möjligen bara att fundera på varför. Skämdes hon för de små belopp det handlade om, eller blev hon rädd för att våra presenter och inköp till barnen skulle upphöra?

Lite mer angenäma funderingar, må man säga.

2 kommentarer:

Helena sa...

Jag vill inte vara negativ...men med vad du berättat tidigare så kanske ett aliasbyte på Tradera är det som sker?

Plastfarfar sa...

Jag har tänkt tanken, Helena. Men nu vet jag exakt vad jag ska titta efter för att se om sakerna ligger ute från ett annat alias, och de gör de än så länge inte.

Vidare: Man kan se 'avslutade auktioner' för kontona på Tradera, och då ser man att mamman trappade ner i början av månaden för att sluta helt efter den här helgen.

Penningbehovet är ju (för stunden) tillgodosett av skadeståndet hon fick.