05 augusti 2010

25 uppringningar

Hon ringde upp barnens pappa inte mindre än 25 gånger i dag. Han tryckte bort dem alla.

Varför?
Han tål bara så och så mycket från Henne. Det senaste är att han är en 'sadistisk pappa'. Det vanliga är att han är en ansvarslös odugling som inte tar barnen på Hennes order. Och att han kunde 'stoppa upp sig i röven'. Detta i närvaro av det näst yngsta, som har tagit till sig språkbruket och kallat både sin pappa och farmor både det ena och det andra.

Det näst yngsta, ja
Det har problem med sitt humör och hade problem med sitt första kollo, skickades hem och kom in på ett annat veckan efter. Nu med en 'resurs' från Soc som bistånd. Det gick faktiskt bra, men syskonen var med pappan på ett nöjesfält under itden.

H*n blev rasande och kallade pappan en massa saker samtidigt som h*n krävde ett besök på samma nöjesfält. -Visst, svarade pappan. Mamma har ju fått pengar för er sommar. Be henne om några hundringar så går vi.

Det blev förstås inget av detta. Pappan kommer att gå med barnet i fråga inom en eller två veckor. På hans bekostnad.

Toasits och elräkning
En konflikt av något slag har nämligen lett till att Hon inte träffar släkten på sin sida den här sommaren. I stället skickade de en tusenlapp per barn att gör något för. Pengarna gick till en toasits —700:-— och elräkningen, har mamman meddelat. Det blir alltså pappan som får bekosta barnens upplevelser denna sommar.

Inga kommentarer: