29 augusti 2011

Pappan är fortfarande arbetslös

Det är mer än två år sedan pappan sade upp sig från sin dåvarande tjänst inom vården. Orsaken var en rigid arbetsledning och att han prioriterade sina barn före jobbet. Sen dess gör han alla de moves man skall göra som arbetssökande och har ännu inte fått napp. Varför?

En dömd barn- och hustrumisshandlare
Han finns i brottsregistet för att ha misshandlat Henne (utan skymten av bevis. Kvinnors utsagor verkar gälla i dessa lägen. Han skall också ha misshandlat —tagit nackgrepp på— de två äldsta barnen. Att det äldsta har bett om ursäkt för det hela, och att det näst äldsta hellre vill bo hos pappan (som h*n av repressarieskäl inte törs säga till Henne) känner domstolarna inte till, eller skulle bry sig om om de fick veta.

Men vi tror oss nog veta att Soc har insett att de valde sida för tidigt. Hennes dossier måste vara kilotung med krav av alla de slag vid det här laget, och Soc har bytt Hennes handläggare mer än en gång under den  här resans gång. Alltid samma orsak: Konflikter.

En taskig arbetsledning
Pappan avslutade sin anställning i affekt, och arbetsledningen på det stället är helt klart ena långsinta typer. De svarar helst klart negativt på alla propåer från ställen pappan ansökt till. Det är så lågt att det liknar ingenting i mina ögon.

Okej, en partsinlaga:
Pappan är empatisk, omtänksam och otrolig på att kommunicera med och muntra upp folk som inte mår bra. Det vet alla som har haft med honom att göra. Mina föräldrar är två av dem.

Roten till detta onda är en självupptagen nolla med psykopatiska drag, som inte klarar sin ekonomi och låter barnen leva i  anarki, smuts och oordning.

Inga kommentarer: