27 maj 2010

Tre hundra kronor

Det var vad Försäkringskassan tyckte att pappans uppställning för sina barn under april månad var värd. Fram till dess har föräldrarna gjort upp sinsemellan om ersättningen för de dygn pappan har haft barnen. Mamman har utan knot betalat 30 kronor per barn och dygn och jag har spekulerat att hon därmed inte vill att FK —och Soc— ska se hur mycket pappan har barnen.

Det var helt klart fel
Att låta FK ta över avräkningarna visade sig vara en ren vinstaffär för Henne. Femtonhundra dem emellan förvandlades till att pappan fick underhållsnbidraget nedskrivet med tre hundra och mamman sitt bidrag nästkommande månad nedskrivet med samma belopp.

Man baxnar.

Uppställningen, då?
Tre hunda får en att tro att det handlar om någon enstaka helg. Det handlar i själva verket om bra nära halvtid, utom när det gäller det äldsta som alltså är spelberoende och inte trivs hos pappan, för att a) Xbox 360 live inte går bra  där, och b) Pappan försöker med spelstopp, vilket ofelbart leder till  att h*n ger sig iväg hem till mamman.

Hur FK-s framräkning ser ut övergår mitt förstånd.

Vad händer nu?
Pappan kommmer att ställa villkor, bland annat kommer han att kräva ersättning direkt från mamman igen och detta i förskott. Nekar hon, så kommer han inte att ta barnen när hon reser bort en vända vad det lider. Då får Hon lösa detta utan hans medverkan.

Lycka till,säger jag.

Inga kommentarer: