18 april 2010

Vaddå gå till skolan? Dom har ju öppet hela dan.

Ett gammalt skämt har fått en ny, kuslig, innebörd för oss. Det har nämligen visat sig att det äldsta barnet inte längre går till skolan när h*n är hos mamman. Vidare fick ett av de andra hotas med ett inställt biobeskök för att över huvud taget infinna sig på plugget härom dagen. Mamman har nämligen annat för sig om morgnarna:

Möten
Just det. Hon är i en intensiv planeringsperiod inför ett instundande evenemang, och prioriterar detta framför barnens skolgång —för att uttrycka saken elakt. Då gör det inte så mycket att halva skaran inte kommer iväg till skolan. (Den andra halvan är motiverad och håller närvaron).

Barnens Pappa:
-Du är ju sjuksriven hundra procent, har barnen hundra procent och nu jobbar du hundra procent? (Allt enligt Hennes utsagor)

Barnens mamma:
[oartikulerat. Högröstat] Slänger på luren.

Jag:
ser att Hon efter ett par tidigare fadäser håller så låg profil på nätet som möjligt. Man flaggar inte sig själv i olika sammanhang när man är sjukskriven. Sådant drar till sig intresse och återbetalningsplikt. Men nu vet jag rätt väl var —och vad— jag ska kolla. Pappersmedia och telefoni får inte underskattas även om vi skriver 2010.

Inga kommentarer: