05 april 2010

Skrivblockering

...är den svenska termen för Writer's block. Nu ska jag försöka komma över detta. Vi tar det jag borde ha rapporterat i tidsordning:

Möt smulan

Smulan

Barnets tjat på mamman lönade sig till slut. Den först utlovade dalmatinern blev till slut ett dvärghamsterlöfte, som sedan mamman backade ifrån eftersom Hon inte ville ha 'djur i bur'. Sedan backade hon från det ställningstagandet, gissningsvis efter en svekdebatt.

Vi vet att barnen inte tror på mammans utfästelser förrän de blir av, men att backa från ett löfte om ett djur var tydligen för mycket. Vi tillönskar Smulan all lycka och hoppas att hon klarar sig i den inte så lite röriga tillvaron hos Henne.

En födelsedag...firades också härom veckan. Halva släkten (gissa vilken halva?) hade gått ihop om den stora presenten, en telefon med pekskärm och videoinspelning. Barnet var mycket nöjt och hade inga problem med finneserna. H*n spelar in (och upp!) oss stup i kvarten.

Påsk 
Balkongtuppen

Pappan och barnen var över på Påskafton, delade ut presenter och åt bakelser och kakor. Det var Barnens Farmor som hade fyllt och vi hade alla en mycket bra dag.


Jamen. Nigeriabrevet, då?
Det är överspelat. Mamman nämner inte längre det arv som hon trodde skulle komma efter ett mail från en Rysk(?) advokat. Antingen så har hon själv kommit på bättre tankar, eller så har andra i hennes omgivning fått henne dit.

Det trista är att Hon började bränna pengar när "nyheten" kom. Vi vet om ett par lite större utgifter som hon knappast hade tagit annars, som den kroniskt panka kvinnan tog när mailet brände i henne.

Vi vet däremot inte om Hon tog på sig något större. I så fall väntar arma tider för barnen vad det lider.

Det här kände vi —tyvärr— igen
Vi hämtade ett av barnen utanför mammans bostad på Påskaftonen. Det var vrålhungrigt eftersom h*n inte hade fått någon frukost. Klockan var halv tolv på dagen.

Sån är Hon

Inga kommentarer: