06 januari 2006

The very beginning

Det hela började förstås när de träffades, men just det här skeendet kan ha tagit sin början för kanske tio år sen. Då bodde de ihop och allt verkade frid och fröjd. Tills:

En leksak som drevs av elektricitet visade sig enligt Henne vara en avlyssningsutrustning. Ut med den! Familjen avlyssnades, och inte nog med detta: Barnen fördes bort av okända (makter?) som förgrep sig på dem varje natt (nästan, iallafall)

Huruvida bortförandena och övergreppen upphörde i och med skrotandet av avlyssningsleksaken vet jag inte.

Samma jul: Hon begick ett inte så lite seriöst försök att möta sina demoner genom att hoppa ut genom ett fönster och söka dem på nervägen. Demonerna välkomnade dock henne inte denna gången, så det blev en lång och ihärdig terapi på vår egen planet i stället. Sex måndader, typ. Bucklan i pannan syns ännu i denna dag och sägs bero på en trafikolycka. Sant, så länge man tänker på att också demoner trafikerar vissa personers liv.

Eller var det här som det sket sig?
I Juni 2005 beordade Hon tömnng av barnens sparkonton. Familjens ekonomi var helt under isen. Hennes karriär varkade ha gått i stå och sommaren stod för dörren. Dom bidrag av olika slag som Hon levde på verkade inte riktigt räcka till...

Nåväl:
Hösten 05 var inte nådig för någon inblandad. Drajorna, som i vanliga fall blandades 30/60 blev nu 60 gin och 30 Dry Martini i barnens saftglas (eller vad som nu fanns till buds att dricka. För det mesta vodka) och Hon tyckte att det var dags att förnya samlivet. Sagt och gjort:

Inte mindre än två förhållanden utom äktenskapet inleddes. Ärlig som Hon var, berättade Hon för maken om att hon träffade en annan. Givetvis hade de inte sex, enligt Henne.

Maken blev med dator, en modern sak som kunde både WLAN och DVD. Familjen hade ett antal datorer av lite äldre modell, men det här var en värsting i sammanhanget. Hon (vars säkert fem år gamla bärbara var helt överkörd, fulltankad av spy- och malware samt hårddisköverlastad) blev givetvis lack på det hela och hotade mer än en gång att kasta ut sagda maskin och några till "genom fönstret".

Mer här.

To be continued...

Inga kommentarer: