12 april 2009

Påsk

Glad Påsk!

Den här veckan hade pappan de två yngsta halva tiden och sedan de äldsta. De bad till och med att få komma tidigare än avtalat till honom. Det var tydligen oroligt hemma hos Henne. (I synnerhet det äldsta kommer ofta ensam till pappan för att få lugn och ro)

I går var Barnens Farmor och jag förbi med påskägg till alla fyra. Två av äggen blir alltså liggande till nästa gång de yngsta är där, vilket inte torde dröja med tanke på hur ofta barnen är hos pappan numera. Sedan åkte vi  på en mycket lyckad utflykt, som innefattade bland annat ett Ekologiskt Korrekt fik, med Veganskt Korrekta bakelser (om man bortser från grädden, förstås)

Ägg kommer inte på tanke i den skaran, påsk eller inte. De fick vi äta hemmavid sedan.

4 kommentarer:

Tycko Tryck sa...

Det var ett tag sedan jag kommenterade i din blogg Plastfarfar även om jag läst den.
Jag har haft väldigt fullt upp med annat och jag syftar då på det som jag bla. mailade till dig om för för någon månad sedan.

Det är hur som helst roligt att läsa att barnen börjar få en viss rutin i umgängena med pappan. Även om det tycks finnas en viss turbulens kring barnen så har de i alla fall en fast punkt att trygga sig till.

Btw, funderade på "Hamstermannen", är det en filur som finns med i bilden ännu?

Plastfarfar sa...

Skönt att den saken avlöpte som den gjorde, Tycko. Annars är det dags att sammanfatta läget, som är bättre än förr men inte bra som man kan tro från den senaste tidens inlägg. Jag filar på något om detta.

Hamstermannen finns kvar i bilden, dock mer perifert nu.

Ullah sa...

Väldigt fin tupp/höna (osäker vilket) på bilden, jag trodde det var en riktig först.

Plastfarfar sa...

Tuppen boar i en Hemtrevnad, Ulla. Skrovet är nog av plast(-farfar. Hihihi), men fjädrarna äkta av Kattens agerande att döma.